top of page

Contact

Binckhorstlaan 128
2516 BE Den Haag

085 760 3607

Bedankt voor de inzending!

Basiscontract Arbodienstverlening

Met het Basiscontract van Arbodienst kiest u voor een minimaal wettelijk Basiscontract volgens de Arbowet. U betaalt een laag bedrag per werknemer per jaar en kunt per maand opzeggen. Alle diensten die volgens de wet verplicht zijn, zijn onderdeel van dit contract. Hoe u daar invulling aan moet geven is afhankelijk van de situatie in uw bedrijf. Wij helpen u daar zo praktisch mogelijk bij. Wilt u direct een offerte aanvragen? Vul dan het formulier in. Als u meer wilt weten over de specificaties van het basiscontract, lees dan hieronder verder.

Business Meeting

Basiscontract

Specificaties Arbodienst Nederland.

Het basiscontract van Artbodienst Nederlands biedt vele voordelen. Zo betaalt u lage vaste kosten per medewerker en kunt u per maand de overeenkomst weer opzeggen. Dit maakt het basiscontract zeer geschikt voor bedrijven die een laag ziekteverzuim hebben.

Het Basiscontract voldoet aan de minimale eisen van de Arbowet

Het contract is inclusief gratis toegang tot het arbeids- omstandighedenspreekuur, het melden van beroepsziekten en de registratie van bedrijfsongevallen.

We zijn u tevens graag van dienst op het gebied van Preventie en Inzetbaarheid

We maken indien nodig afspraken met u over de Toetsing van de Risico Inventarisatie en het advies voor Periodiek Medisch Onderzoek (PMO).

U profiteert van lage vaste kosten per werknemer

U betaalt slechts €15,- per werknemer per jaar. (Let op: het minimum jaarbedrag per bedrijf is € 68,-). (Bij 100+ werknemers betaalt u € 12,50 per werknemer / Bij 250+ werknemers is dat 10,- per werknemer)

U wordt begeleid door onze Verzuimdesk

In het geval van ziekteverzuim heeft u contact met onze Verzuimdesk, die u adviseert over de acties die nodig zijn voor de re-integratie van uw werknemer(s).

Werkzaamheden op verrichtingenbasis

U betaalt achteraf voor de werkzaamheden die wij in uw opdracht verrichten. Vraag een offerte aan voor het overzicht van onze tarieven.

Poortwachter bewaking

Alle door u aangeleverde ziekmeldingen worden door ons automatisch gevolgd op wettelijk verplichte acties conform de Wet Verbetering Poortwachter.

Formulier
bottom of page