top of page

Inzetbaarheid

Wilt u bijdragen aan de gezondheid van uw medewerkers?

Fysiek- en Mentaal gezonde medewerkers dragen bij aan een gezonde organisatie. Onze inzetbaarheidsdiensten zijn gericht op het gezond, vitaal en (duurzaam) inzetbaar houden van uw werknemers en op het creëren van daartoe bijdragende  arbeidsomstandigheden. Arbodienst Nederland kan u helpen bij het ontwikkelen van een succesvol inzetbaarheidsprogramma én kan hier mede invulling aan geven door het inzetten van diverse instrumenten.

Huisbezoeken

U helpen gezond te worden

Door een holistische benadering van de geneeskunde probeer ik elke patiënt als geheel te beschouwen in plaats van elk symptoom afzonderlijk te behandeld. Dit is slechts een van de vele procedures die ik uitvoer bij het stellen van een diagnose. Uw gezondheid verdient de juiste zorg en aandacht en ik kan die bieden. Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken.

Neem contact op
Chiropractor at Work
Physical Therapy

CI-therapie

Zorg voor u

Patiënten rekenen al jaren op me om deze waardevolle dienst te verlenen. Ik bied deze en andere gespecialiseerde opties aan iedereen die behoefte heeft aan een Arbeidsarts die/dat ze kunnen vertrouwen. Ik ben Arbodienst Nederland en ik ben toegewijd aan het opbouwen van langdurige vertrouwensrelaties met elke patiënt.

Contact

Bel me vandaag nog om uw afspraak in te plannen.

Public Work Space

Rehabilitatie

De zorg die u verdient

Via deze en andere diensten heb ik gedurende mijn gehele loopbaan als Arbeidsarts vele patiënten verzorgd. Voor mij is niets belangrijker dan uw gezondheid en comfort en daarom heb ik zoveel tijd en moeite gestoken in het bevorderen van mijn medische praktijk en technieken. Neem contact op om een eerste consult te plannen.

Contact
bottom of page