top of page

Bedrijfsarts

Ik werk als professioneel/professionele Arbeidsarts sinds 2000, terwijl ik voortdurend mijn medische vaardigheden en technieken ontwikkelde en bevorderde. Ik bied nu verschillende diensten en gespecialiseerde procedures aan voor uw gemak. Neem contact op voor meer informatie over de manieren waarop ik u kan helpen.

Rehabilitatie

De zorg die u verdient

Via deze en andere diensten heb ik gedurende mijn gehele loopbaan als Arbeidsarts vele patiënten verzorgd. Voor mij is niets belangrijker dan uw gezondheid en comfort en daarom heb ik zoveel tijd en moeite gestoken in het bevorderen van mijn medische praktijk en technieken. Neem contact op om een eerste consult te plannen.

Contact
Birthmark
Doctor's Appointment

Huisbezoeken

U helpen gezond te worden

Door een holistische benadering van de geneeskunde probeer ik elke patiënt als geheel te beschouwen in plaats van elk symptoom afzonderlijk te behandeld. Dit is slechts een van de vele procedures die ik uitvoer bij het stellen van een diagnose. Uw gezondheid verdient de juiste zorg en aandacht en ik kan die bieden. Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken.

Neem contact op

CI-therapie

Zorg voor u

Patiënten rekenen al jaren op me om deze waardevolle dienst te verlenen. Ik bied deze en andere gespecialiseerde opties aan iedereen die behoefte heeft aan een Arbeidsarts die/dat ze kunnen vertrouwen. Ik ben Arbodienst Nederland en ik ben toegewijd aan het opbouwen van langdurige vertrouwensrelaties met elke patiënt.

Contact
Physical Therapy
bottom of page